Bijzonder theater op bijzondere locaties

Op acht locaties in Zoetermeer worden de deuren geopend voor bijzondere theateracts. Reis van locatie naar locatie en beleef op elke plek iets bijzonders! Lees hier meer over het programma.


Ga alle locaties langs voor een bijzondere belevenis....

De locatie van Zoete Herinneringen liggen verspreid over Zoetermeer. U kunt ze een voor een bezoeken in uw eigen tempo. Elk half en heel uur start de theateract op elke locatie. Lees hier meer over alle locaties.

...of reis met onze vertellers per bus!

Koop een busticket en stap op om 13.00 uur bij het CKC. Vanaf hier brengen de busjes van Zoete Herinneringen u van locatie naar locatie. Comfortabel en onverwacht, want u weet niet bij welke locatie u terecht komt.


Kom kennis maken in Buytenwegh of Rokkeveen!

Dit jaar kan iedereen kennis maken met Zoete Herinneringen. We zetten in samenwerking met het Cultuurfonds Zoetermeer twee wijken in de spotlight: in Buytenwegh kan iedereen op de Saint-Saënsrode komen kijken naar een bijzondere act en in Rokkeveen wordt het Plein van de Verenigde Naties een podium. Lees hier meer over het programma.


Koop uw kaarten voor Zoete Herinneringen met eigen vervoer of bus

Klik hier om uw kaarten te bestellen voor Zoete Herinneringen. Kaarten kosten € 10,00 en geven toegang tot alle acts. Een busticket brengt u comfortabel van locatie naar locatie, zodat u niets hoeft te te missen en kost € 22,50

Zoete Herinneringen wordt mede mogelijk gemaakt door Floravontuur Promotie Zoetermeer, Cultuurfonds Zoetermeer en het Fonds 1818

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter