Bijzonder theater op bijzondere locaties

Op zondag 13 mei gaan deuren open die normaal gesloten blijven tijdens de theaterparade “Zoete Herinneringen”. Een unieke manier om de stad van een andere kant te bekijken. Op deze zondag openen acht plekken in de stad hun deuren, plekken die normaal gesproken gesloten blijven voor het publiek. Hier hebben theatermakers zich laten inspireren door de omgeving en nieuwe korte voorstellingen gecreëerd.

Meer dan 20 artiesten brengen zang, dans en toneelspel op een unieke locatie en met een unieke inhoud. Op elke locatie begint om ieder heel en half uur de theateract. U kunt met uw kaart alle locaties bezoeken en de voorstellingen mee maken. En wie iets echt speciaals wil beleven, koopt een zogeheten busticket. Met dit ticket kunt u om 13.00 uur instappen in de Zoete Herinneringbus bij het CKC. Vanaf daar wordt u naar de locatie toegebracht, in een geheime volgorde. De ideale manier om alle verrassende acts mee te maken!

Vorig jaren gingen voor Zoete Herinneringen onder andere de deuren van de watertoren in Rokkeveen open, werd een bezoek gebracht aan het geheime spookstation van de Randstadrail en stond men op de bodem van zwembad het Keerpunt. Ook dit jaar zijn de locaties weer heel bijzonder . Elke locatie biedt weer een totaal ander verhaal en een totaal ander aanzicht. Raak verbaasd over wat de stad Zoetermeer te bieden heeft en maak nieuwe herinneringen.

Ik wil in Buytenwegh of Rokkeveen komen kijken

In samenwerking met het Cultuurfonds Zoetermeer krijgen twee wijken in Zoetermeer dit jaar een extra Zoete Herinnering! In Buytenwegh betreft het de Sain-Saënsrode, in Rokkeveen gaat het om het Plein van de Verenigde Naties. Hier wordt om 13.00 uur t/m 17.00 uur ieder half uur een act uitgevoerd, die voor iedereen te bezoeken is. U heeft hier geen ticket voor nodig.


Ik wil met de fiets of lopend de locaties bezoeken

Koop hier een fietsticket en bezoek zelf in uw eigen volgorde de locaties. Alle locaties van Zoete Herinneringen liggen allemaal in het centrum van Zoetermeer. U kunt ze een voor een bezoeken in uw eigen tempo. Elk half en heel uur start de theateract op elke locatie. Uw ticket geeft toegang tot alle locaties. Een fietsticket kost € 10,-. Lees hier meer over alle locaties.

Ik wil met de bus mee

Koop hier een busticket en stap op om 13.00 uur bij het CKC. Vanaf hier brengen de busjes van Zoete Herinneringen u van locatie naar locatie. Comfortabel en onverwacht, want u weet niet bij welke locatie u terecht komt. Een busticket kost € 22,50.

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter